U bent nu hier: Nieuws

wo 3 aug   -  Vrachtwagen hapert aan bestelwagen en slaat vervolgens gat in gevel van een woning in Ardooie + foto's  -   22:54  


Vrachtwagen hapert aan bestelwagen en slaat vervolgens gat in gevel van een woning  in Ardooie + foto's

Rond de middag kreeg de brandweerpost van Ardooie zone Midwest een oproep voor een verkeersongeval met geknelden op de Lichterveldsestraat in Koolskamp, deelgemeente Ardooie. Bij aankomst trof men één bestuurder aan in een bestelwagen die niet zelfstandig het voertuig kon verlaten. Het slachtoffer werd snel bevrijdt en overgebracht naar het ziekenhuis. Op de Lichterveldsestraat was een lange tijd enige verkeershinder.

Bij aankomst van de brandweer stond in de richting van Koolskamp een bestelwagen en in de richting van Lichtervelde een vrachtwagen met aanhanger. De brandweer zag dat de bestuurster van de bestelwagen niet uit het voertuig kon stappen aangezien de deur zwaar beschadigd werd door het ongeval en niet handmatig meer geopend kon worden. Snel verwijderde de brandweer de deur en nam het medische personeel het over. Uiteindelijk werd de bestuurster licht gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

 

Naast de bestelwagen was ook een vrachtwagen betrokken bij het ongeval. De bestuurder bleef ongedeerd maar was onder de indruk van het ongeluk. Wat de exacte oorzaak van het ongeval is moet nog onderzocht worden. Waarschijnlijk schoof de aanhanger van de vrachtenwagen in de bocht in combinatie met het natte wegdek. Daardoor raakte de oplegger en bestelwagen. Door de aanrijding schoot de oplegger tegen een gevel van een woning waar 3 jaar geleden ook al een vrachtwagen binnen reed. De schade aan de bestelwagen is aanzienlijk, de schade aan de oplegger valt mee. De verzekeraars kwamen ter plaatse, samen met de politie regelen zij de afhandeling. Het verkeer op de drukke Lichterveldsestraat was een tijdje verstoord. Na een uurtje was alles opgeruimd en werd de weg volledig terug vrijgegeven.

 

Pierre Henri Demeyere / 112Antwerpen

Foto's © Pierre Henri DemeyereAfbeeldingen:

Vrachtwagen hapert aan bestelwagen en slaat vervolgens gat in gevel van een woning  in Ardooie + foto's Vrachtwagen hapert aan bestelwagen en slaat vervolgens gat in gevel van een woning  in Ardooie + foto's Vrachtwagen hapert aan bestelwagen en slaat vervolgens gat in gevel van een woning  in Ardooie + foto's Vrachtwagen hapert aan bestelwagen en slaat vervolgens gat in gevel van een woning  in Ardooie + foto's Vrachtwagen hapert aan bestelwagen en slaat vervolgens gat in gevel van een woning  in Ardooie + foto's
Vrachtwagen hapert aan bestelwagen en slaat vervolgens gat in gevel van een woning  in Ardooie + foto's


Advertenties


Banner

Banner

Banner

brandweer Andwerpen

Welkom bij 112 Antwerpen

Op de website van 112 Antwerpen krijgt u het actuele nieuws m.b.t. ongevallen in en rond het verkeer, verschillende branden, diefstal etc. Bij elk incident zijn de hulpverleningsdiensten rond Antwerpen onmisbaar.


Zoeken op de website

Zoekt u bepaalde nieuwsberichten? Vul uw zoekcriteria hieronder in.
Laatste 10 nieuwsberichten:

30 aug - 12:31
Grootschalige anti-terreuroefening Antwerpen centrum + foto's.
27 aug - 22:09
Twee personen gewond na crash in de gracht in Staden + foto's
23 aug - 23:03
Vuurtje-stook veroorzaakt uitslaande magazijnbrand in centrum van Melsele + Foto's
23 aug - 16:15
Brand in garagebox.
23 aug - 06:51
Brandweer haalt 2 hondjes uit met rook gevulde woning in Bijlstraat + Foto's
22 aug - 18:26
Cafébaas gewelddadig bestolen in eigen zaak.
22 aug - 18:24
Motorrijder gewond na aanrijding.
22 aug - 12:05
Politie Antwerpen start verkeersveiligheidscampagne 2016: samen respecteren we de verkeersregels
21 aug - 11:57
WODCA-controle in het Antwerpse: 2,3 % bestuurders teveel gedronken
20 aug - 19:00
Uitslaande bedrijfsbrand legt schrijnwerkerij volledig in de as + foto's